Ontbijtactie (ouderwerking)

Op zondag 16 februari 2020 organiseert de Ouderwerking van de Gemeenteschool De “Weide” Wereld een verkoop van ontbijtmanden. De voorbije jaren was dit steeds een groot succes!

De prijs voor deze rijkelijk gevulde ontbijtmanden met heerlijke koeken van de plaatselijke bakker bedraagt 10 euro voor een volwassene en 6 euro voor een kind. Ook bieden wij een luxe pakket aan voor

2 personen aan 35 euro (met bubbels, vers fruit en artisanale producten).

De ontbijtpakketten kunnen opgehaald worden op school tussen 7u30 en 9u30. Binnen een straal van

10 km leveren we de pakketten ook gratis aan huis.

Indien problemen of opmerkingen, zijn we op 16 februari ook te bereiken op school of op het nummer 09/381 06 70 (tot 11u).

Bestellen kan :

-          Via deze link: http://bit.ly/ontbijtactie2020

-          Via bestelformulier, download deze hier.

• Vul het formulier in
  • Geef gepast geld in een gesloten omslag met uw kind mee naar school, dit ten laatste op maandag 27 januari 2020.
  • Voor de buurtbewoners: geef de bestelbon met gepast geld in een gesloten omslag af op het secretariaat van Gemeenteschool De Weide Wereld of bezorg dit alles aan een medewerker van de ouderwerking.

-          Extra bestelbonnen te verkrijgen via www.deweidewereld.be.